top of page

Salla Sirén

IMG_0263.jpg

Teen kokonaisvaltaisia kehonhoitoja, joissa fyysisiä lukkoja avaamalla ja kehoa rentouttamalla myös mieli vapautuu ja energia pääsee virtaamaan vapaammin. Hoidoissani yhdistyy shiatsun, tiibetiläisen hieronnan, biomekaniikan sekä klassisen hieronnan tuntemus. Uutena innostavana alueena teen myös energiahoitoja, missä kevyellä kosketuksella sekä energia- ja tunnekehon puhdistuksella ja latauksella lievitetään fyysistä ja henkistä stressiä.

Olen opiskellut hoitoja Suomessa, Italiassa, Intiassa ja Thaimaassa. Minulla on hoitamisesta 15 vuoden kokemus. Pohjakoulutukseltani olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, vuodelta 2004. Valmistuin vitaalishiatsuterapeutiksi vuonna 2017. Jatkokoulutuksena olen opiskellut energiahoitoja. Olen myös käynyt My Fascian kolmen moduulin faskiakoulutuksen, joka syvensi tietojani biomekaniikasta ja faskioista eli kehon sidekudosrakenteista sekä niiden käsittelystä hoidoissa.

Teen yrityksissä ja toimistoissa työpaikkahierontoja. Tuon mukanani oman hoitopöydän, joten yritykseltä tarvitaan vain rauhallinen huone hierontapäivän järjestämiseen.

LISÄÄ minusta

Pidän kauneudesta ja väreistä, tanssista ja laulusta sekä luonnossa oleskelusta. Nautin vuorovaikutuksesta monenlaisten ihmisten kanssa. On kiinnostavaa tunnustella, miten voin olla avuksi kehonhuollossa ja tukemassa ihmisiä elämän poluilla. Lataudun kalliolla maaten, veden äärellä, maalaten ja piirustellen tai chi gongia tehden.

Yhteystiedot

+358 400 616428

sallakukka@gmail.com

bottom of page