HOIDOT

SHIATSU

Shiatsu on Japanista kotoisin oleva hieronta, joka tukee ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Se pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Keinuttelen, painelen ja ojentelen hoidettavan kehoa avoimen tilan aikaansaamiseksi. Meridiaanilinjoja ja heijastuspisteitä avataan peukalolla ja kämmenellä painamalla. Monipuoliset hierontatekniikat auttavat lihaksia ja hermostoa rentoutumaan. Yhdistän shiatsun tekniikoihin kehon linjauksien lempeää suoristamista. Vahvistan vitaalienergiaa energeettisesti. 

Tule hoitoon mukavissa, luonnonkuituisissa vaatteissa.

~

TIIBETILÄINEN ÖLJYHIERONTA

Lämmin, miedontuoksuinen öljy levitetään koko keholle lempein sivelyin. Myös korviin laitetaan öljypumpulit. Liikeratoja avataan keveillä liikkeillä ja pyörityksillä. Rentouttava hoito vapauttaa jännityksiä ja aktivoi kehon omia parantavia voimia. Yhdistän hoitoihin äänihierontaa lempeästi soivilla maljoilla ja hyräilyllä.

~

ENERGIAHOITO

Teen Body Mind Energy Balancing Method -hoitoja. Energiahoito koostuu energeettisestä jäsenkorjauksesta, energiakehon ja tunnekehon hoidosta. Ryhdin tutkinnalla ja palpoinnilla selvitetään kehon virheasentoja ja jännityskohtia. Kehoa tasapainotetaan kevyellä kosketuksella sekä energeettisellä puhdistuksella ja latauksella. Hoito vaikuttaa hermoston kautta rentouttavasti, jolloin kehon syvät lihakset vapautuvat jännityksistä ja virheasennot pääsevät korjaantumaan. Hoito lievittää stressiä ja keventää mieltä. Toiveiden mukaan käytän hoidossa olennaisia tekniikoita. 

~

kokonaisvaltainen hieronta

Ryhdin tutkinnalla ja palpoinnilla selvitetään kehon jännityskohtia ja liikkumattomia alueita. Näitä alueita käsitellään monipuolisilla hierontatekniikoilla, lihaskalvoja pehmentävillä paineluilla sekä venytyksillä. Hoito auttaa palauttamaan kehon hyvän liikkuvuuden. Ryhti suoristuu ja tasapainottuu. Selkä ja jäsenet notkistuvat ja joustavuus lisääntyy. Koko olemus rentoutuu syvästi.

~

äänimaljahoidot

Alkuun autan kehoa rentoutumaan keinutuksilla, paineluilla ja linjojen suoristeluilla. Lämmittelyn jälkeen pehmeästi soivat äänimaljat asetetaan keholle. Maljojen värähtely kuuluu lempeänä musiikkina ja tuntuu väreilynä kehossa. Ylä-äänivärähtelyt vaikuttavat harmonisoivasti kehossamme olevaan veteen. Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä syvästi. Hoito kestää noin tunnin.

HINNAT:
Tunnin aika 60 euroa
Puolentoista tunnin aika 80 euroa
Energiahoito 75min 80 euroa sis. 24% alv