top of page

HOIDOT

SHIATSU

Shiatsu on Japanista kotoisin oleva hieronta, joka tukee ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Se pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Keinuttelen, painelen ja ojentelen hoidettavan kehoa avoimen tilan aikaansaamiseksi. Meridiaanilinjoja ja heijastuspisteitä avataan peukalolla ja kämmenellä painamalla. Monipuoliset hierontatekniikat auttavat lihaksia ja hermostoa rentoutumaan. Yhdistän shiatsun tekniikoihin kehon linjauksien lempeää suoristamista. Vahvistan vitaalienergiaa energeettisesti. 

Tule hoitoon mukavissa, luonnonkuituisissa vaatteissa.

~

TIIBETILÄINEN ÖLJYHIERONTA

Lämmin, miedontuoksuinen öljy levitetään koko keholle lempein sivelyin. Myös korviin laitetaan öljypumpulit. Liikeratoja avataan keveillä liikkeillä ja pyörityksillä. Rentouttava hoito vapauttaa jännityksiä ja aktivoi kehon omia parantavia voimia. Yhdistän hoitoihin äänihierontaa lempeästi soivilla maljoilla ja hyräilyllä.

~

ENERGIAHOITO

Energiahoito koostuu fyysisen kehon, energiakehon ja tunnekehon hoidosta. Olennaista hoidossa on syvä rentoutuminen, mikä vahvistaa kehon ja mielen palautumista stressistä ja tukee kehon omaa paranemisprosessia. 

Ryhdin tutkinnalla ja palpoinnilla selvitetään kehon linjautumista ja jännityskohtia. Kehoa tasapainotetaan kevyellä kosketuksella sekä energeettisellä puhdistuksella ja latauksella. Hoito vaikuttaa hermoston kautta rentouttavasti, jolloin kehon syvät lihakset vapautuvat jännityksistä ja virheasennot pääsevät korjaantumaan ja kiputilat hellittävät. Energiakehon hoidossa avataan ja tasapainotetaan kehon energiakiertoa. Tunnepuolta hoidetaan vapauttamalla tunnelukkoja ja emotionaalista stressiä erityisesti hermoston kautta vaikuttavilla tekniikoilla, mm. EFT-tekniikka. 

Asiakkaan tarpeen mukaan hoidossa painotetaan enemmän fyysisen kehon tai tunnepuolen hoitoa. Hoito tukee hyvin elämän muutosprosesseissa.

~

kokonaisvaltainen hieronta

Ryhdin tutkinnalla ja palpoinnilla selvitetään kehon jännityskohtia ja liikkumattomia alueita. Näitä alueita käsitellään monipuolisilla hierontatekniikoilla, lihaskalvoja pehmentävillä paineluilla sekä venytyksillä. Hoito auttaa palauttamaan kehon hyvän liikkuvuuden. Ryhti suoristuu ja tasapainottuu. Selkä ja jäsenet notkistuvat ja joustavuus lisääntyy. Koko olemus rentoutuu syvästi.

~

äänimaljahoidot

Alkuun autan kehoa rentoutumaan keinutuksilla, paineluilla ja linjojen suoristeluilla. Lämmittelyn jälkeen pehmeästi soivat äänimaljat asetetaan keholle. Maljojen värähtely kuuluu lempeänä musiikkina ja tuntuu väreilynä kehossa. Ylä-äänivärähtelyt vaikuttavat harmonisoivasti kehossamme olevaan veteen. Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä syvästi. Hoito kestää noin tunnin.

HINNAT:
Tunnin aika 60 euroa
Puolentoista tunnin aika 80 euroa
Energiahoito 75min 80 euroa sis. 24% alv
bottom of page